Βιολογικός καθαρισμός επίπλων

Ο βιολογικός καθαρισμός είναι μια μέθοδος για μείωση του μικροβιακών φορτίων βακτήρια, ιοί, μύκητες κ.λ.π. κύρια όμως η μέθοδος αυτή απαλλάσσει από τα ακάρεα της σκόνης και τα αλλεργιογόνα περιττώματά τους καθώς και τα απολεπίσματα του ανθρώπινου σώματος, τρίχες του σώματος, τρίχες κατοικίδιων ζώων κλπ. Όλα τα παραπάνω βρίσκονται στην σκόνη, δεν τα βλέπουμε αλλά πετάγονται στον αέρα όταν τινάζουμε τα κρεβάτια ή τα κλινοσκεπάσματα και εισπνέονται. Έτσι το αποτέλεσμα είναι να προκαλούν αλλεργική ρινίτιδα, βρογχικό άσθμα και άλλες ενοχλητικές παθήσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. Από επιστημονικές ανακοινώσεις το 12% του Ελληνικού πληθυσμού πάσχει από αλλεργίες.

Η πλέον αποτελεσματική και ατοξική μέθοδος είναι ένα καλός καθαρισμός του χώρου με ειδικά μηχανήματα, χωρίς χημικά σκευάσματα.

Κύριος στόχος μας είναι η αφαίρεση-καθαρισμός των στρωμάτων υφασμάτινων σαλονιών (καναπέδες-καρέκλες) από την σκόνη τα ακάρεα και τα περιττώματα αυτών και τα απολεπίσματα του ανθρώπινου σώματος. Οι σύγχρονες αντιρρυπαντικές τεχνολογίες και μέθοδοι σήμερα αποτελούν μια νέα επιστημονική προστασία για τον άνθρωπο και το περιβάλλον που ζει.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αναλαμβάνουν τον βιολογικό καθαρισμό στο χώρο σας και την ώρα που σας εξυπηρετεί προσφέροντας ένα άριστο αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.