Διαθέσιμοι9 πμ - 9 μμ
Καλέστε μας!694 482 2042

Η Εταιρεία

Λίγα λόγια για εμάς

Χάρη στην πολυετή πείρα μας αναλαμβάνουμε το βιολογικό καθαρισμό του σαλονιού του αυτοκινήτου σας είτε είναι υφασμάτινο είτε δερμάτινο με τέλεια αποτελέσματα, Και βέβαια για τη δική σας εξυπηρέτηση ερχόμαστε στο δικό σας χώρο εντός και εκτός Αττικής.

Η εξειδίκευση και η εμπειρία που διαθέτουμε μάς επιτρέπει να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού αυτοκινήτων, που ικανοποιούν απόλυτα τις απαιτήσεις των πελατών μας. Αποτελούμαστε από έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, με εξειδικευμένους τεχνικούς που είναι επιλεγμένοι κάτω από αυστηρά κριτήρια, ώστε να επιτυγχάνεται το άριστο επιθυμητό αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε επισκευή ή βελτίωση.

Με ιδιαίτερα αναπτυγμένη οικολογική συνείδηση και σεβασμό στο περιβάλλον, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξοπλισμό του με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και εξοπλισμό με τις πιο αυστηρές απαιτήσεις που καθορίζουν οι οδηγίες της ευρωπαϊκής ένωσης.

Υπηρεσίες

SONAX
Επίσημος αντιπρόσωπος.Προστασία με εξαιρετική αντοχή στο υπεριώδες φως και τις χημικές ουσίες, αλλά και σε επιθετικές περιβαλλοντικές επιδράσεις όπως το οδικό άλας, η πίσσα και η οδική και βιομηχανική ρύπανση.
Περισσότερα