Γυάλισμα – Κέρωμα

Εξειδικευμένη εργασία που αφαιρεί μικρογρατζουνιές, οξειδωμένες βαφές και απομακρύνει τέλεια τους ξεραμένους λεκέδες από έντομα, κουτσουλιές, ρετσίνα και πίσσες. Το αποτέλεσμα είναι εντυππωσιακό και το αυτοκίνητό σας δείχνει σαν καινούργιο. Το μυστικό της επιτυχίας είναι στην ποιότητα των υλικών. Όλη η επεξεργασία γίνεται με ειδικά υλικά, κατάλληλα για κάθε τύπο βαφής, που αφαιρούν την άχνη και επαναφέρουν τη γυαλάδα και τη λάμψη στο χρώμα του αυτοκινήτου.

Με την εφαρμογή αυτή παρέχεται απόλυτη ορατότητα ειδικά σε συνθήκες έντονης βροχόπτωσης. Το νερό απομακρύνεται μόνο του, χωρίς τη χρήση υαλοκαθαριστήρων. Οι κουτσουλιές και τα μυγάκια φεύγουν χωρίς τρίψιμο.

Ακολουθείται η εξής διαδικασία:

Προηγείται σχολαστικό πλύσιμο του οχήματος. Περνιέται ένα καθαριστικό πυλό, το οποίο αφαιρεί ρύπους, ρετσίνα, μπογιές και άχνες. Στη συνέχεια σκουπίζεται το όχημα και φυσιούνται πλαστικά, τζάμια, τσιμούχες κλπ. Το όχημα μπαίνει στο χώρο γυαλίσματος(ελεύθερο από σκόνη και ρυπογόνους παράγοντες) και μονώνουμε όλα τα πλαστικά και τα μη βαφόμενα κομμάτια, όπως τσιμούχες, πλασστικά, τζάμια, πινακίδες, σήματα κλπ. Αφού ολοκληρώσουμε την διαδικασία, περνάμε το όχημα με τον αλοιφαδόρο, στον οποίο έχουμε εφαρμόσει την χοντρή αλοιφή και γούνα και έχουμε ρυθίσει στις σωστές στροφές ώστε να μην κάψουμε και να μην προκαλέσουμε ζημιά στο βερνίκι του αυτοκινήτου. Αφού παρατηρούμε ότι οι γραμμές, οι αράχνες και οι οξειδώσεις έχουν φύγει από το χρώμα, ξεκινάμε και περνάμε μεσαία και μετά ψιλή αλοιφή. Υπ’όψην ότι ρυθμίζουμε πάλι τον αλοιφαδόρο στις σωστές στροφές.

Τέλος, αφαιρούμε τις ταινίες από τα μέρη που έχουμε μονώσει και καθαριίζουμε σχολαστικά όλο το αυτοκίνητο από τις αλοιφές.

Με το πέρας του γυαλίσματος γίνεται κέρωμα και περνιούνται όλα τα εξωτερικά πλαστικά με ειδικό γαλάκτωμα, καθώς επίσης περνάμε και αδιαβροχωποίηση για την εξασφάλιση του τελειότερου αποτελέσματος.