Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου

Ο βιολογικός καθαρισμός είναι ποιοτικός καθαρισμός κατά τον οποίο επιτυγχάνουμε την απόλυτη καθαριότητα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, την συντήρηση των υφασμάτων, πλαστικών ή δερμάτων και την απολύμανση και αποστείρωση του χώρου στον οποίο περνάμε αρκετή ώρα της ημέρας εμείς και τα παιδιά μας.

Βιολογικό καθαρισμό κάνουμε για απλή συντήρηση του αυτοκίνητου μας, για καθαρισμό της υπερβολικής βρωμιάς είτε από τρίχες ζώων, είτε επειδή χύθηκε κάποιο υγρό όπως λάδι που δεν είναι εύκολος ο καθαρισμό με οποιοδήποτε άλλο μέσο, καθώς και σε περιπτώσεις πλημμύρας από νερό. Επίσης ο βιολογικός καθαρισμός εφαρμόζεται και για την εξάλειψη των οσμών όπως ψαρόνερα, άρμη κ.τ.λ.

Ο βιολογικός καθαρισμός γίνεται σε όλο το εσωτερικό του αυτοκινήτου: ουρανός, ταμπλό, κολωνάκια, ταπετσαρίες, καθίσματα, μοκέτες, ρεζέρβα κ.τ.λ. Περιλαμβάνει καθαρισμό καλοριφέρ από έξω προς τα μέσα και αντικατάσταση φίλτρου καμπίνας, καθαρισμό κλιματισμού μέσα στην καμπίνα, απολύμανση κι αποστείρωση με μηχάνημα παραγωγής όζοντος που σε συγκεκριμένο χώρο και χρόνο επιτυγχάνει το απόλυτο αποτέλεσμα.